info@agrartransport.com
+31 45 5411355
info@agrartrucks.com

Over Ons

Agrar Group

De Agrar Group is al sinds 1996 actief in de in- en verkoop van gebruikte bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens, trekkers, opleggers en busjes. In 2007 is onze verhuur afdeling gestart. U kunt bij Agrar zowel voor korte als lange termijn een trekker en/of oplegger of bestelwagen huren. Wij onderhouden zelf ons wagenpark in onze werkplaats.

Onze transport afdeling bestaat sinds 1998. Wij zoeken wegens uitbreiding geregeld chauffeurs of charters en bieden een gegarandeerde inzet. ZZP-ers zijn van harte welkom en ook opstartende ondernemers kunnen wij een plek geven binnen de organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Service

Wilt u de bij ons aangekochte truck en oplegger exporteren? Informeer naar onze ondersteunende diensten t.b.v. de export, zoals het transport naar de havens in Nederland en België (o.a. Antwerpen en Rotterdam).

Onze naam

De roots van de Agrar Group liggen halverwege de 20e eeuw, toen Dhr. B.A. Venerius Sr in de jaren ’60 een im- en exporthandel opzette in aardappelen en uien in de regio Kerkrade met de naam Venerius BV. Van hieruit ontstonden in de jaren ’90 de firma’s Agrar NV en Agrar Trucks Int. BVBA in België en in Nederland Agrar Transport BV. De kernactiviteiten zijn vervolgens van de agrarische sector overgegaan naar de transport sector.