info@agrartransport.com
+31 45 5411355
info@agrartrucks.com

Vacatures

Trucks Trailers - Rental Sales

Monteur Vrachtwagens – Opleggers

Voor onze werkplaats zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmonteur die wat ervaring heeft met verschillende merken, zoals DAF, MAN, Scania, Volvo. Werkzaamheden bestaan uit het dagelijks onderhoud en reparaties van onze vloot (trekkers en opleggers); beurt geven, banden wisselen, alle voorkomende reparaties, zoals van verlichting, luchtslangen, ventielen, af en toe lassen. Een zeer gevarieerd takenpakket. 

We zoeken iemand die handig is en geen angst heeft om de handen uit de mouwen te steken. Flexibiliteit en goede communicatie zijn nodig. 

Bij ons word je geen nummer in een lange rij, maar vorm je een belangrijke schakel in het bedrijf. Neem contact op voor meer informatie.

Chauffeur CE

Voor de uitbreiding van onze transportafdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Het betreft nationaal werk binnen Nederland en België, zowel voltijds als deeltijds. Hierbij vindt de vergoeding plaats volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer.

De job bestaat uit vaste nacht-ritten. Afhankelijk van je woonplaats kun je starten vanaf diverse locaties in het zuiden van Nederland of het noorden van België. Je rijdt met een kofferoplegger met laadklep. De goederen moet je af en toe zelf laden en lossen, maar alleen tot buiten de trailer. Bij een aantal laad- of loslocaties kom je wellicht je collega’s tegen. Chauffeurs van alle leeftijden zijn van harte welkom. 

Kom werken in ons kleine familiebedrijf!

Charter / Zelfstandige

Voor onze transportafdeling zijn wij op zoek naar charters, ZZP-ers, zelfstandige ondernemers, die willen werken als onderaannemer. Dit kan met eigen materieel of wij kunnen een trekker of oplegger verhuren of ter beschikking stellen. 

Het betreft nationaal werk binnen Nederland en België. Met een kofferoplegger met laadklep worden vaste nacht-ritten gereden. Laden en lossen van de goederen op pallet of rol-karren wordt vaak door de chauffeur verzorgd.

Betalingstermijn in overleg.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel voor meer informatie of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Sollicitatieformulier
(in te vullen als u uit hoofde van uw bedrijf solliciteert, bijv. als ZZP-er of transportbedrijf)
Upload uw CV in pdf, jpg of doc format.