info@agrartransport.com
+31 45 5411355
info@agrartrucks.com

Vacatures

Monteur / Hulp werkplaats

De werkplaats van Agrar Trucks zoekt een gemotiveerde monteur.

Wij zijn een compact familiebedrijf dat zich bezighoudt met het verhuren van vrachtwagens en trailers. Daarnaast is er een kleine transportafdeling. We zijn op zoek naar een gemotiveerde werker die ons graag wil meehelpen bij het onderhouden van ons wagen- en trailerpark. Iedere dag diverse werkzaamheden (diagnose stellen, reparatie, onderhoud, laadkleppen, etc). Iedere dag iets anders zodat het werk niet gaat vervelen! Je mag je eigen ideeën realiteit maken…

We hebben 3 hefbruggen ter beschikking. We willen dat er gezond gewerkt wordt maar natuurlijk met een gezellige sfeer! We zijn geen kieskeurige mensen; zowel monteurs met veel ervaring of minder ervaring zijn welkom. Er zijn genoeg mogelijkheden om je tot een hoger niveau monteur te laten groeien, zowel in de vrachtwagens, opleggers, personenauto’s als bestelbussen.

Zou je liever full-time of part-time willen werken? Geen enkel probleem, alle hulp is welkom. Het draaien van bereikbaarheidsdiensten is niet nodig.

Naast een uitstekend salaris, een goed gevulde persoonlijke gereedschapskist en een auto van de zaak, bieden we je de mogelijkheid om (in overleg) na je werkuren aan je privé projecten te werken in onze werkplaats. Ook het volgen van aanvullende cursussen of trainingen behoort tot de mogelijkheden.

Kortom: ben je opzoek naar een leuke baan waar ruimte is voor je creativiteit en je iedere dag kan bijleren in een gezellige sfeer? Dan horen we graag iets van jou!

 

Chauffeur CE

Voor onze transportafdeling zijn we op zoek naar Chauffeurs CE die flexibel inzetbaar zijn. Het betreft vast nachtwerk en/of dagritten binnen Nederland en Vlaanderen. Je rijdt met een trekker en een kastenoplegger, voorzien van een laadklep, van depot naar depot. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de rolkarren, maar niet verder dan net buiten de oplegger. De kans is groot dat je een collega treft bij een van de depots.

Bij ons kom je op de eigen loonlijst; we werken niet met uitzendbureaus of payroll-bedrijven.

Chauffeurs van alle leeftijden zijn welkom. Ook AOW-ers worden gewaardeerd in ons familiebedrijf.


Bel voor meer informatie of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Sollicitatieformulier
(in te vullen als u uit hoofde van uw bedrijf solliciteert, bijv. als ZZP-er of transportbedrijf)
Upload uw CV in pdf, jpg of doc format.