info@agrartransport.com
+31 45 5411355
info@agrartrucks.com

Vacatures

Monteur / Hulp werkplaats

De werkplaats van Agrar Trucks zoekt een gemotiveerde monteur.

Wij zijn een compact familiebedrijf dat zich bezighoudt met het verhuren van vrachtwagens en trailers. Daarnaast is er een kleine transportafdeling. We zijn op zoek naar een gemotiveerde werker die ons graag wil meehelpen bij het onderhouden van ons wagen- en trailerpark. Iedere dag diverse werkzaamheden (diagnose stellen, reparatie, onderhoud, laadkleppen, etc). Iedere dag iets anders zodat het werk niet gaat vervelen! Je mag je eigen ideeën realiteit maken…

We hebben 3 hefbruggen ter beschikking. We willen dat er gezond gewerkt wordt maar natuurlijk met een gezellige sfeer! We zijn geen kieskeurige mensen; zowel monteurs met veel ervaring of minder ervaring zijn welkom. Er zijn genoeg mogelijkheden om je tot een hoger niveau monteur te laten groeien, zowel in de vrachtwagens, opleggers, personenauto’s als bestelbussen.

Zou je liever full-time of part-time willen werken? Geen enkel probleem, alle hulp is welkom. Het draaien van bereikbaarheidsdiensten is niet nodig.

Naast een uitstekend salaris, een goed gevulde persoonlijke gereedschapskist en een auto van de zaak, bieden we je de mogelijkheid om (in overleg) na je werkuren aan je privé projecten te werken in onze werkplaats. Ook het volgen van aanvullende cursussen of trainingen behoort tot de mogelijkheden.

Kortom: ben je opzoek naar een leuke baan waar ruimte is voor je creativiteit en je iedere dag kan bijleren in een gezellige sfeer? Dan horen we graag iets van jou!

 

Chauffeur CE

Voor onze transportafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde Chauffeurs CE.

Het betreft gevariëerd werk binnen Nederland en af en toe een uitstap naar België of net over de grens in Duitsland. Het zijn dagritten met of zonder overnachtingen. Indien je niet wilt overnachten is de startlocatie Ittervoort. Wil je wel de hele week van huis zijn? Dan start en eindigt de week in Ittervoort of Heerlen.

Daarnaast zoeken we een chauffeur CE voor vaste nacht-ritten, met als start en eindlocatie Heerlen. Je rijdt met een kofferoplegger met laadklep met goederen in rolkarren, die je zelf moet laden en lossen, maar niet verder dan de deur van de oplegger. Wellicht kom je een collega tegen bij een van de depots waar je laadt of lost. Voor deze vacature kun je ook part-time (1 of 2 nachten per week) aan de slag.

Chauffeurs van alle leeftijden zijn van harte welkom.

In het bezit van code 95 en wil je werken in ons familiebedrijf?

Solliciteer dan nu!

Bij ons kom je op de eigen loonlijst; we werken niet met uitzendbureaus of payroll-bedrijven.Bel voor meer informatie of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Sollicitatieformulier
(in te vullen als u uit hoofde van uw bedrijf solliciteert, bijv. als ZZP-er of transportbedrijf)
Upload uw CV in pdf, jpg of doc format.